Cristiano Ronaldo hotad med DEPORTATION

0
77

En sak är helt klar efter dagens nyheter från Saudiarabien. – Michael Jackson kunde inte sätta sin fot i landet, eftersom den klassiska dansrörelsen är olaglig i landet.

Cristiano Ronaldos sejour i Al-Nassr kan bli en hel del kortare än han kanske hade velat, eftersom Manchester United och Real Madrid-legenden har dragit till sig mycket negativa rubriker i Saudiarabien. – Och ingenting står i tidningen utan kungafamiljens godkännande.

Kan skickas ut ur landet och förlora 2,2 miljarder om året som anställd i klubben Al-Nassr.

Faktum är att Ronaldo har hotats med utvisning från landet efter en gest han gjorde efter att hans Al-Nassr-lag besegrades av Al-Hilal med 2-0 på tisdagen. – Advokaten Nouf bin Ahmed verkar ha startat en kampanj för att få Ronaldo tvingad ut ur landet till följd av sitt agerande efter den matchen.

Läs på Popidol: ”Angry Birds”-producenten Rovio köps av ”Sonic” för 1 miljard dollar

På Twitter sa de: ”Jag följer inte sport. Även om Al-Hilal-publiken provocerade Ronaldo, borde han inte ha svarat dem.

”Det här beteendet är ett brott.”

”Det anses vara ett brott av allmänt vanära och är ett av de brott som innebär arrestering och utvisning om det begås av en utlänning, så vi kommer att lämna in en framställning till åklagaren i detta avseende.”

Men Al-Nassr klargjorde händelsen för journalisten Muhammed Al-Enezi och sa: ”Ronaldo lider av en skada. Hans utmaning med Gustavo Cuellar, Al-Hilal-spelaren, började med ett tillslag i ett mycket känsligt område. Detta är bekräftad information.

”När det gäller fansens förklaringar är de fria att säga vad de vill.”

Men Ronaldo kan få en mycket hårdare sanktion för ett klipp som togs när han lämnade planen i slutet av matchen. När han lämnade planen för att gå nerför tunneln visade en videoinspelning hur 38-åringen rörde vid hans ljumskområde upprepade gånger.

Sådana gester anses stötande i Saudiarabien, där det finns strikta lagar mot sådana obsceniteter.

Ronaldo får redan specialbehandling i Saudiarabien för att kunna bo med Georgina Rodriguez, hans sambo. Paret har fått ursäkt från landets lagar som förbjuder ogifta par att leva tillsammans.

– Även om rikets lagar fortfarande förbjuder samlevnad utan äktenskapsförord ​​har myndigheterna nyligen börjat blunda och inte längre åtala någon, säger en advokat till EFE. ”Även om dessa lagar används när det finns ett problem eller ett brott.”

Ronaldos senaste agerande kan därför orsaka ytterligare problem efter en lovande start på Al-Nassr.

Läs mer på Sporten: Fullständigt stopp för den tidigare superdansken

Tur att Cristiano Ronaldo inte kommer från Saudiarabien. – Hans flickvän Georgina Rodriguez skulle ha blivit piskade för att de bor tillsammans och för att ta sig själv ”där nere” är bara döden bra nog!.