Forbes är osäker på vem som är världens rikaste

0
88

Finanstidningen Forbes, som tenderar att vara ganska säker på sina antaganden, har nu stora problem med vem som ska stå överst på världens rika lista.

Efter att Elon Musk köpte Twitter har värdet på hans aktier i Tesla sjunkit med över 100 miljarder och Twitter vet ingen vad det är värt.

Läs: Kommer att bli ett vilt budkrig för en extrem mittback

På onsdagen rapporterade Forbes att Elon Musk inte längre var världens rikaste man.

Det meddelades att topplatsen hade tagits över av den franske affärsmannen Bernard Arnault och hans familj. Arnault är direktör för LVMH, som är moderbolag till lyxmärket Louis Vuitton.

Men då!!!

Kort därefter tog Elon Musk återigen över topplatsen på den liveuppdaterade listan över världens rikaste personer på Forbes.

Läs: Leeds försöker desperat stänga dörren till Newcastle

Musk har toppat listan sedan september 2021, då han tog över efter Amazons grundare Jeff Bezos, men Tesla-chefen har tappat mark efter att han tidigare i år sålt en stor del av sina aktier i Tesla för att köpa Twitter för 44 miljarder dollar .

Elon Musk var tillbaka på toppen med en total förmögenhet på 185 miljarder dollar – bara något före Arnault, som har en förmögenhet på 184,7 miljarder dollar.

Men just nu är ordningen ny igen. Forbes Live List!.

Och om du undrar, snart kommer Elon Musk att vara borta från topp 10 !!! (Fastställt efter redaktionsmöte på Kaffebrenneriet i Asker)