Ole Gunnar Solskjær vill försäkra sig om att han inte blir ombedd att leda ett ”dagis”

0
13

Ole Gunnar Solskjærs erfarenhet i Manchester United har gjort honom försiktig med sitt nästa val. – Det har gått över två år sedan han var tvungen att lämna Old Trafford och även om det har kommit erbjudanden från flera klubbar och kontinenter sedan dess har det inte varit rätt.

Vissa tror att han väntar på en återkomst till Manchester United, en möjlighet som faktiskt har ökat efter att miljardären och livslånga United-fansen Sir Jim Ratcliffe har köpt 25% av klubben med avsikten att köpa resten. Storbritanniens rikaste man vill lyfta Manchester United till gamla höjder och letar efter personer som representerar klubbens DNA.

Läs på Sporten: Burnley imponerar med en 2-0 vinst mot Fulham

Ole Gunnar Solskjær är redo som ett ägg för att leda en klubb igen och nu har ett erbjudande kommit upp som är att seriöst överväga. Han vill försäkra sig om att han inte hamnar i fullständigt kaos och blir precis som för Manchester United som blir ansvarig för en förskola.

I veckan kom rapporter från Turkiet om att Ole Gunnar Solskjær fått ett jobb som chef. Besiktas har haft några kaotiska månader. Förlusten mot Bodø/Glimt på hemmaplan, hooked av Süper Lig-titelloppet efter 16 matcher, sparkade tränaren och uteslöt tidigare Man United-spelaren Eric Bailly och fyra andra spelare från truppen på grund av bristande prestation. Så när kaos råder, vem ringer du? Ole ”Sunny” Solskjær, förstås.

Det turkiska mediet NTVSport rapporterar nu att Solskjær har bekräftat att han fått ett erbjudande från Besiktas och att han inte tackat nej till erbjudandet.

LÄS: En vacker gest vid Max-plattformen efter Matthew Perrys död

-Först och främst vill jag veta vad som krävs av mig. Presenteras ett projekt för mig eller letar de efter ett på kort sikt. Jag fattar mitt beslut utifrån projektet. Jag tackar Besiktas för deras imponerande erbjudande. Jag har inte tagit beslutet än, säger Solskjær enligt NTVSport.

Besiktas, eller inte. Säkert är att Solskjær är redo att återvända till fotbollscirkusen. Vi räknar ner dagarna tills vi har Ole Gunnar Solskjær tillbaka i menageriet.

Läs på Sporten: Tottenham försöker säkra en Chelsea-spelare