Interaktiv komedi på Netflix. DU bestämmer ödet för karaktärerna i filmen!

0
73

Den interaktiva komedin ”Choose Love” är en Netflix-nyhet där du bestämmer handlingen och karaktärernas öde. Filmen kan ses på plattformen nu.

Netflix letar ständigt efter sätt att locka nya prenumeranter. Nu har Netflix skapat en romantisk komedi där tittarna ska avgöra karaktärernas öde. Allt tack vare att filmen är interaktiv. Under visningen dyker frågor upp på skärmen där Netflix frågar vad karaktären ska göra härnäst. Sedan händer det du valde bland de föreslagna svaren från Netflix i videon.

Läs: ”Oppenheimer” tjänar miljoner. Nolan kommer redan att få mer för honom än för Batman

Filmen har titeln ”Choose Love” och är en produktion där tittarna har en inverkan på utvecklingen av handlingen, med tanke på att varje val har sina konsekvenser. Vad kommer berättelsen att berätta om?

Filmen handlar om Cami. Tydligen uppfylld kvinna. Cami Conway har allt. Hon har ett bra jobb, en plats att bo och gör sig redo för bröllopet. Hon saknar dock något. Hon känner att hennes liv kunde bli bättre.
Hon undrar om hon missade sin chans att bli sångerska och om Paul är en bra kandidat för en make. Den här gången är det dock inte hon ensam, och vi kommer att avgöra hennes öde. Det är vi som ska bestämma vilken livsstil Cami ska välja genom val. Beslut kommer att få konsekvenser.

Läs på Sporten: Möjligheten att hitta en ny klubb finns fortfarande