Pierce Brosnan och hans första utställning med målningar: ”Effekten av smärta och sorg”

0
32

Pierce Brosnan har sin första utställning med målningar. Den brittiske skådespelaren, tidigare James Bond, ställde ut sina verk i Los Angeles.

Samlingen är resultatet av smärta och sorg, som Brosnan själv säger.

Läs: Delstaten Montana förbjuder TikTok

Den tidigare James Bond-skådespelaren Pierce Brosnan har öppnat upp sina motiv för att öppna sin första konstutställning i Los Angeles, Kalifornien. Brosnan avslöjade hur utställningen tillät honom att se allt sitt arbete och hur hans målningar spårar historien om vem han var och var han var.

– De kommer ur en period av smärta och sorg. Och jag gick till skärmen för att utforska detta mörka raseri, den här typen av exploderande smärta som jag hade.- avslöjade James Bond.

Veteranskådespelaren tog med sig 50 målningar och 100 teckningar till La Brea Avenue för sin första soloshow i Los Angeles. Några av målningarna är självporträtt, både av Brosnan och personer eller konstnärer han kände. En återvänder till en scen från 1995 års GoldenEye, Brosnans första framträdande som James Bond, och en annan skildrar lönnmördaren Julian Noble från 2005 års The Matador.

Läs på Sporten: Hade det stora snacket med Arteta